www.endustriweb.com
WIDIA

WIDIA, TOP DRILL Modüler X (TDMX) Matkap gövdesi programını paslanmaz çelik ve süper alaşımları işlemek için genişletiyor

Yeni MS geometri, genel imalat mühendisliği ve enerji alanındaki uygulamaları için modüler takımla kararlı delik delme sağlar


WIDIA bugün, markanın en çok satan TOP DRILL Modüler X (TDMX) matkabı ile ilgili olarak yeni bir MS geometri özellikli kesici ucun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. MS geometri ile programın genişlemesi sayesinde TDMX gövde bundan böyle malzeme özellikli üç kesici uçlu olarak sunulmaktadır ve paslanmaz çelikte, süper alaşımlarda, çelikte ve dökme demir malzemelerde eğimli giriş ve çıkışlı delikleri,istiflenmiş plaka deliklerini ve çapraz delikleri delmeyi kapsayan matkap gövdesi uygulama yeteneklerini genişletmektedir.

WIDIA Küresel ürün programı yöneticisi Ashokkumar D.; "TDMX ürün programımızda kullanılmak üzere MS geometri özellikli kesici uçların piyasaya sürülmesi, müşterilere birden fazla iş parçası malzemesi ve uygulaması için çok yönlü bir takım sunmaktadır " dedi. "Bu yeni MS geometri, farklı paslanmaz çelik ve süper alaşım türlerinde performans gösterecek şekilde tasarlandığından, genel imalat mühendisliği ve enerji alanında işleme uygulamalarında mükemmel sürdürülebilir kararlılık ve hassas güvenilirlik arayan müşteriler için ideal bir seçimdir.

Yakın zamanda yapılan bir müşteri denemesinde, yeni MS geometri özellikli kesici uç ile eşleştirilen TDMX gövde, 75 m/dk. kesme hızıyla 3XD'de 13-8 Hiper krom 110 KSI iş parçası malzemesini işlerken rakip çözümlere göre takım ömründe yüzde 60'a varan artış sağlamıştır.


WIDIA, TOP DRILL Modüler X (TDMX) Matkap gövdesi programını paslanmaz çelik ve süper alaşımları işlemek için genişletiyor
TDMX modüler matkap gövdesinde kullanılan MS geometri özellikli kesici uç, paslanmaz çeliklerde ve süper alaşımlarda delik delerken daha fazla sürdürülebilir kararlılık sağlar.


Matkabın "X" şeklindeki uç yuvası ve konikleştirilmiş oturma yüzeyi, zorlu uygulamalarda kararlılık sağlarken gövdeyi tutucudan sökmeden kesici ucun değiştirilmesini kolaylaştırır. Bu temel tasarım özellikleri, günümüzde piyasada yaygın olarak bulunan diğer matkaplarda yaşanan dengesiz kesme koşullarını azaltırken, kesici ucun iş parçası malzemesiyle daha yüksek oranlarda temasına olanak sağlar ve genel işleme kurulum sürelerini kısaltır ve maliyetlerini azaltır.


WIDIA, TOP DRILL Modüler X (TDMX) Matkap gövdesi programını paslanmaz çelik ve süper alaşımları işlemek için genişletiyor

TDMX modüler matkap, çift açılı bir uç yuvası tasarımına ve olağanüstü esneklik ve kararlılık sağlayan flanşlı bir şafta sahiptir.


Her üç kesici uç, takımın kullanım ömrünü uzatmak üzere yeniden taşlanabilir. TDMX, 1.5xD, 3xD, 5xD, 8xD, 12xD ve 16 ile 40 mm çap aralıklarında hem inç hem de metrik ölçülerde mevcuttur. TDMX ve MS geometri özellikli kesici uçlarının yanı sıra diğer WIDIA metal kesme ve işleme takımlama çözümleri ile ilgili siparişler, yetkili WIDIA satış ve dağıtıcı bayiler aracılığıyla verilebilir.


Join the 155,000+ IMP followers