www.endustriweb.com
NSK

NSK ve Thyssenkrupp, otomotivde iş ortaklığını değerlendiriyor

NSK Ltd ve Thyssenkrupp AG, NSK Steering ve Thyssenkrupp Automotive arasında potansiyel bir iş ortaklığı yapılıp yapılamayacağını keşfetmek için bir mutabakat anlaşması (MoU) imzaladı. Her iki şirket de 2022 yılı sona ermeden önce gelecekte yapılacak herhangi bir işbirliğine karar vermeden evvel değerlendirme aşamasına girecek.

İki şirketin direksiyon alanındaki faaliyetleri, ürün yetkinlikleri, coğrafi ayak izleri ve müşteri grupları açısından son derece tamamlayıcı ve sinerjktir. NSK, iki şirketin birleştirilmiş kabiliyetlerinin, ortak girişimin küresel otomotiv müşterilerinin, geniş çaplı ve yüksek teknoloji ihtiyaçlarını karşılamasını bekliyor. Aynı zamanda, yapılan iş ortaklığı, birleşik varlığın küresel direksiyon sektöründe daha etkin şekilde rekabet etmesine olanak verecektir.

NSK Ltd Kıdemli Başkan Yardımcısı Saimon Nogami: “NSK Steering ve Thyssenkrupp Automotive, eştabanlı bir müşteri odaklılık kültürü ve mükemmeliğe bağlılık ilkesi paylaşıyor. Öngörülen iş ortaklığı, dünya çapındaki müşterilerimize her zamankinden daha değerli ürünler ve hizmetler sunmamızı sağlayacak” dedi.

Thyssenkrupp AG CEO'su Martina Merz: “Açık hedefimiz, tüm işletmelerimizi pazarda ilk üç sıraya taşımaktır. Teknolojik ve stratejik yönden mantıklı olduğu sürece, bunu yanımızda güçlü ortaklarla yapmaktan mutluluk duyarız. Özellikle otomotiv sektöründe, büyüklük ve ölçek ekonomileri, küresel pazarlarda başarıya ulaşmak için kilit faktörlerdir. Bugün otomotiv işletmelerimizle hâlihazırda mükemmel bir konumdayız. Otomotiv segmentimiz ile NSK Steering arasındaki işbirliği, bu konumu daha da güçlendirmemize ve genişletmemize yardımcı olabilir.”

NSK direksiyon sistemleri, hafif ve kompakt elektrikli direksiyon (EPS), etkin enerji emme özelliklerine sahip ayarlanabilir manuel direksiyon kolonları ve çok sayıda entegre fonksiyon sunan hafif mafsallar ve miller gibi yenilikçi ürünlere odaklanmaktadır.

İmzalanan Mutabakat Anlaşması ile her iki şirket de, peşin hükümlü bir sonuç olmaksızın ilgili işletmelerin bağlayıcı olmayan bir değerlendirme aşamasında geçmesi üzerinde anlaşmaya varmıştır. Olası bir işbirliği modeline ilişkin karar yıl sonuna kadar alınacak.

1) Thyssenkrupp AG CEO'su Martina Merz ve NSK Ltd Kıdemli Başkan Yardımcısı Saimon Nogami, MoU imzalıyor


NSK ve Thyssenkrupp, otomotivde iş ortaklığını değerlendiriyor

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers