www.endustriweb.com
Wachendorff

Dünyada eşi yok: NFC ile yapılandırılabilen Wachendorff enkoderi

Wachendorff Automation'ın yeni WDGN serisi artımlı enkoderleri, NFC aracılığıyla 1 I/U'dan 16.384 I/U'ya kadar puls sayısı yapılandırılması sağlıyor.

Dünyada eşi yok: NFC ile yapılandırılabilen Wachendorff enkoderi

NFC ile Temel veya Gelişmiş olarak sunulan ekipmanlara bağlı olarak APP üzerinden diğer parametreler de ayarlanabiliyor.

Wachendorff WDGN uygulamasını akıllı telefona indirdikten sonra, istenilen parametreler ve değerler temas veya gerilim olmadan, ve hatta gerekirse dış ambalaj üzerinden de konfigüre edilebiliyor.

Oluşturulan enkoder konfigürasyonları farklı isimler altında kaydedilebiliyor,, istenildiği zaman yeniden yüklenebiliyor ve başka bir enkodere aktarılabiliyorlar. Bu da kaydedilen konfigürasyon setlerinin enkoder için farklı uygulamalarda kullanılabileceği anlamına geliyor. Enkoder yapılandırma seti, PIN girildikten sonra herhangi bir zamanda okunabilir, kaydedilebilir, paylaşılabilir ve diğer enkoderler için yeniden kullanılabilir. Güvenlik için ise PIN ve PUK prensibi kullanılıyor.


Dünyada eşi yok: NFC ile yapılandırılabilen Wachendorff enkoderi

Kullanıcı için sunulan avantajlar şu şekilde:
- Geliştirme aşamasında, enkoderin bir uygulamayı en iyi şekilde çalıştırması için ihtiyaç duyacağı puls sayısı noktasında belirsizlik varsa, WDGN enkoderi optimum puls sayısını test etmek için gerekli esnekliği sağlıyor. Optimum konfigürasyon bulunur bulunmaz, kullanıcı, seri üretimde kullanım için aynı teknolojik özelliklere sahip, ancak maliyet nedenleriyle NFC anteni olmayan bir enkoder almış oluyor. İkinci bir niteliğe artık ihtiyaç kalmıyor.
- Optimum yedek parça, lojistik ve depo yönetimi mümkün hale geliyor. Bir daha asla yanlış puls sayısına sahip bir enkoder gönderilmiyor. Çünkü akıllı telefondaki ücretsiz uygulama sayesinde enkoder ile iletişim NFC üzerinden tamamen internet bağlantısı olmadan gerçekleşmekte ve istenilen parametre değerleri alıcı tarafından tam zamanında ayarlanabilmektedir.
- Uygulama ile WDGN enkoderler 36 mm'den başlayan kompakt bir tasarımla 16.384 I/U'ya kadar çok yüksek çözünürlük sunuyor. Bu sda en küçük kurulum alanında bile yüksek hassasiyetli ölçümlerin gerçekleştirilebileceği anlamına geliyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers