www.endustriweb.com
BALLUFF

Balluff’tan Drive-Cliq arayüzüyle manyetik kodlayıcı sistemi

SGA serisi BML mutlak manyetik kodlayıcı, nihai konumda yüksek mutlak doğruluğun gerektiği herhangi bir uygulamada kendini gösterir. Gelişmiş tanılama işlevleri, güvenilir çalıştırmayı ve daha etkin bakım işlemini güvenceye alır. Drive-Cliq arayüzüyle Balluff ölçüm sistemi, ayrıca Siemens kontrolör ortamlarına da mükemmel entegre olabilir. Siemens sistemi buna göre sertifikalandırmıştır.

Balluff’tan Drive-Cliq arayüzüyle manyetik kodlayıcı sistemi


Tak ve çalıştır basitliğindeki kurulum sürücü sistemine entegrasyonu kolaylaştırır. Kontrolör, sensörü ve ayarlarını otomatik olarak saptar. Sensör, aynı zamanda, banttan ayrılmaya ve tekrar bağlanmaya izin verilmesiyle büyük esneklik de sunar. Bu, otomasyon alanında olduğu kadar makina tezgahı imalatındaki, en başta da özel makinalardaki zorlu uygulamalar için basit ve ekonomik çözümlerin önünü açar.

Sistem, manyetik ilkeyle çalışması nedeniyle sıcaklık değişimine, kire (toz ve yağ gibi) ve aşınmaya aşırı derecede duyarlıdır. Kompakt form faktörü sayesinde ölçme sisteminin var olan uygulamalara entegrasyonu, güç montaj koşullarında dahi kolaydır. 1.3 mm cömert okuma uzaklığı, kurulumu kolaylaştırır.

Pratik çalıştırmada, durmanın sürekli denetlenmesi, sistemin ölçüm kalitesini sürekli kontrol etmesi nedeniyle yüksek güvenilirliği garanti altına alır. Otomatik koşul görüntüleme, sinyal kalitesini kontrol eder, kontrolör kullanımıyla işlev rezervini değerlendirmek için de uygun bir yoldur.

Durum LED’leri ve tanılama işlevleri güvenilir çalıştırmayı ve daha etkin bakımı güvence altına alır.

Doğrusal ölçüm sistemi, 48 metreye kadar uzunluktaki ölçümler kadar, yüksek hassasiyet gerektiren uygulamalar için de uygundur. ± 12µm değerine kadar doğruluk ve 1µm çözünürlük ile, ölçüm sistemi bu gereksinimleri karşılar. Sistemin tadilatı da basittir.


Balluff’tan Drive-Cliq arayüzüyle manyetik kodlayıcı sistemi

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers