NSK

NSK, sahada kullanım için gres bozulması teşhis teknolojisi geliştirdi

NSK dünyada bir ilki geliştiriyor: Yağlama için kullanılan gresin kalan ömrünü yüksek hassasiyetle, hızlı ve doğru bir şekilde teşhis etme yöntemi. Şirket, bu yöntemi bir mobil uygulama olarak sunacak ve kullanıcıların rulmanlarda ve lineer hareket sistemlerinde yağlayıcı durumunun yerinde analizini gerçekleştirmelerini sağlayacaktır. Bu yenilikçi kabiliyet, gres kontrolü ve yağlayıcı ikmali maliyetlerine olan ihtiyacı azaltacak ve şirketlerin koşula dayalı bakım stratejilerini uygulamasına yardımcı olacaktır. NSK şu anda yeni uygulamasını piyasaya sürmeden önce müşteri verisi ve geri bildirim almayı hedefliyor.

Seco Tools

Seco Nanojet Raybalar, hurdaya çıkan parçaları ortadan kaldırmak için talaş kontrolünü optimize eder

Seco Nanojet Solid Karbür Raybalar, optimum talaş kaldırma için yenilikçi içten soğutma sıvısı çıkışı ile talaş kontrolünü geliştirir. Bu tasarım, yüksek maliyetli ıskartaya çıkan parçaları, sıkışmayı ve kenar hasarını ortadan kaldırarak emniyeti, parça kalitesini ve takım ömrünü artırır.

THK News

THK: YÜKSEK HIZLI BILYALI VIDA SDA-V

Ayrıca Kafesli Bilya teknolojisi, bilyaların karşılıklı çarpışmasını önleyerek, geleneksel vidalı millere kıyasla gürültü emisyonunu 5dB azaltmaktadır.

IFM News

ifm’den Mikrometre Hassasiyetine Sahip Lazer Mesafe Sensörü, OMH

ifm electronic, zorlu ortamlarda nesne algılamaya yönelik 0,01 mm’ye varan çözünürlükte ölçüm yapabilen lazer mesafe sensörü OMH’ı tanıttı. Küçük nesnelerin yüksek çözünürlükte algılanması OMH ile mümkün.

Join the 155,000+ IMP followers